Lid worden

Criteria voor lidmaatschap

Sportambassadeur geweest zijn voor België of één van de regio’s.

Verkiesbaar zijn alle Belgische sporters die ons land of hun regio vertegenwoordigden in een representatieve ploeg, of ten individuele titel in officiële wedstrijden die op de kalender van de sportbond voorkomen. Sporters die een nationale titel in een team of ploegsport behaalden horen daarbij.

In ruime betekenis kan het lidmaatschap worden toegekend volgens de bijzonderheden van elke sport of discipline aan kampioenen of recordhouders of houdsters en aan diegenen die buitengewone prestaties waargemaakt hebben.

Buitenlandse topsporters die in België verblijven, kunnen ook in aanmerking komen.

Het comité beoordeelt het door de kandidaat voor te leggen sportpalmares en kort curriculum vitae.

Lidmaatschap aanvragen

Download aanvraagformulier

Verschillende lidgelden

Full members

Full members zijn de huidige leden met alle bestaande rechten met o.a. deelnemen (gratis) aan kampioenschappen en recht op deelname aan alle open evenementen, tornooien, diners en recepties en bijeenkomsten van BIGT.

€80 per jaar (€60 mits betaling voor 1 februari)

Family members

Family members zijn de partners van de full members en overleden full members. Ze mogen buiten competitie deelnemen als partner tijdens alle open evenementen van BIGT, zowel aan het spelen als diners of recepties op eigen kosten.

€40 per jaar

Past members

Past members zijn leden, of parner die niet meer wensen te spelen (ouderdom, kwetsuur, andere redenen) maar graag deelnemen aan de diners, recepties en niet-golf evenementen van de BIGT.

€20 per jaar