Nieuws

BigT – OASBeste vrienden.

 

Vrijdag 8 juni 2018 gaat onze wedstrijd BIGT -  ORANGE ALL STARS door op BOSSENSTEIN GOLF EN POLO CLUB,

Maas en Moor 16, 2520 Broechem;  samenkomst om 11u00, met koffie, thee, mini koffiekoekjes en croissants, huisgemaakte cake,  eerste tee-off om 12u00.  Match Play BBB.

Na de wedstrijd volgt een 3-gangenmenu inclusief ½ fles wijn p.p. (keuze tussen wit of rood) exclusief overige dranken waarvoor alle BIGT leden zich kunnen inschrijven.

 

De laatste jaren hebben we steeds de duimen moeten leggen, deels omdat we niet altijd de sterkste spelers aan de afslag hadden. Dit jaar moeten we er alles aan doen om te winnen! Ik doe beroep op onze beste spelers om de trofee terug naar BIGT te brengen.

 

Wilt u in aanmerking komen om de trofee terug naar België te brengen, gelieve dan uw HCP op te geven aan herman@distrisport.be , en te bevestigen dat u zowel aan het spelen als aan het diner zult deelnemen. De selectiecriteria zullen uw HCP en regelmatige deelname aan onze evenementen zijn.

 

U KUNT NU REEDS INSCHRIJVEN!

 

Voor onze geselecteerde wedstrijdspelers is een forfait van 50€ voor green fee en diner.

Voor onze leden die willen caddy-en en daarna deel nemen aan het diner, is het eveneens 50€

Voor leden die willen spelen achter de wedstrijd en deelnemen aan het diner is de prijs 100€

 

 

Ik herinner iedereen er aan om strikt in BIGT uniform te spelen: blauwe broek (geen andere kleur) gele polo en rode BIGT pull-over.

 

Herman Moens

Voorzitter