Nieuws

1ste Aciviteit BIGT van dit jaarOns lid Willy Braillard werd, gezien zijn relaties in de autowereld, gevraagd door de leden om een bezoek te regelen aan het museum van D’Ieteren, de “D’Ieteren Gallery”.

Dit merkwaardig museum beschrijft de geschiedenis van de famillie D’Ieteren ( meer dan 200 jaar) vanaf het bouwen van koetsen, over constructies van carrosserie op vast chassis (voor de oorlog) tot het importeren van alle merken van de groep Volkswagen ( Bugatti, Bentley en Lamborghini inbegrepen!)

We zijn er in geslaagd een privé bezoek te regelen op donderdag 29 maart om 18u00 met als gids de vroegere Public Relation Man van het huis, dhr. Philippe Casse.

Deze laatste is een gepassioneerde tweetalige spreker die ons enthousiast de evolutie van dit merkwaardig bedrijf – dat ook Avis Europe, Carglass en Moleskine bezit !- zal bij brengen.

De D’Ieteren Gallery bevindt zich in de maatschappelijke zetel van D’Ieteren, rue du Mail , 1050 Brussel. Doordat het bezoek s ’avonds is, kunnen we gebruik maken van de parking.

Het bezoek zal vervolgd worden met een diner in een restaurant in de buurt waar we heen kunnen wandelen.

Kom mee, zorg dat we talrijk zijn, en schrijf u per kerende in, want dit soort privé bezoeken is slechts mogelijk vanaf 15 personen. INSCHRIJVEN MET MELDING VAN HET AANTAL PERSONEN BIJ WILLY BRAILLARD  willy.braillard@braillard.be met kopie aan HERMAN MOENS herman@distrisport.be

Zodra we het juist aantal deelnemers hebben sturen we u alle details op – adres, toegang parking, restaurant (ingeval iemand alleen komt voor het diner), enz.

We hopen u allen te ontmoeten voor de seizoenstart van BIGT, onder het heffen van een glas bubbels (aangeboden door het huis D’Ieteren).

Beste golfwensen en tot binnenkort!

 

Beste vrienden.

 

Vrijdag 8 juni 2018 gaat onze wedstrijd BIGT – ORANGE ALL STARS door op BOSSENSTEIN GOLF EN POLO CLUB,

Maas en Moor 16, 2520 Broechem; samenkomst om 11u00, met koffie, thee, mini koffiekoekjes en croissants, huisgemaakte cake, eerste tee-off om 12u00. Match Play BBB.

Na de wedstrijd volgt een 3-gangenmenu inclusief ½ fles wijn p.p. (keuze tussen wit of rood) exclusief overige dranken waarvoor alle BIGT leden zich kunnen inschrijven.

De laatste jaren hebben we steeds de duimen moeten leggen, deels omdat we niet altijd de sterkste spelers aan de afslag hadden. Dit jaar moeten we er alles aan doen om te winnen! Ik doe beroep op onze beste spelers om de trofee terug naar BIGT te brengen.

Wilt u in aanmerking komen om de trofee terug naar België te brengen, gelieve dan uw HCP op te geven aan herman@distrisport.be , en te bevestigen dat u zowel aan het spelen als aan het diner zult deelnemen. De selectiecriteria zullen uw HCP en regelmatige deelname aan onze evenementen zijn.

U KUNT NU REEDS INSCHRIJVEN!

Voor onze geselecteerde wedstrijdspelers is een forfait van 50€ voor green fee en diner.

Voor onze leden die willen caddy-en en daarna deel nemen aan het diner, is het eveneens 50€

Voor leden die willen spelen achter de wedstrijd en deelnemen aan het diner is de prijs 100€

Ik herinner iedereen er aan om strikt in BIGT uniform te spelen: blauwe broek (geen andere kleur) gele polo en rode BIGT pull-over.

Herman Moens

Voorzitter